Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Több ponton változott a "piac rendelet" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 05.

ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Közgyűlése legutóbbi ülésén több ponton módosította a „vásárok és piacok tartásának rendjéről” szóló 40/2001. (XI.26) sz. rendeletét. Ennek értelmében változik az élelmiszerpiac nyitva tartása. Munkanapokon továbbra is 5-16 óra között tart nyitva a piac, viszont szombaton 5-től 14 óráig, vasárnap pedig 6-tól 12 óráig. A régiségvásárt minden hónap 2. vasárnapján 6-14 óra között tartják.

Tovább...
 
A fenyőfák sorsa Karácsony után... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 05.

ImageA Városgondnokság a Depónia kft.-vel közösen - az elmúlt évekhez hasonlóan - idén is elszállítja a fenyőfákat Vízkereszt ünnepe után. A Városgondnokság kéri, hogy a kertvárosi övezetekben a lakosok a fenyőfát a szemétgyűjtő edények mellé, a lakótelepeken pedig a gyűjtőpontokhoz helyezzék el. A fák elszállítása a szemétszállítás időpontjaiban történik január 6. és február vége között.

 
Nemzetbiztonsági kockázat lehet az OMV-nél való tankolás Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. január 05.

Image"A kormány jogszabálysértő és nemzeti érdekeket semmibe vevő módon döntött arról, hogy 2010. január 1-jétől a rendőrség és a titkosszolgálatok az OMV-kutaknál fognak tankolni." - fogalmazott hétfői sajtótájékoztatóján Kontrát Károly fideszes országgyűlési képviselő. Kontrát Károly szerint a rendvédelmi szerveknél komoly problémát okozott az év eleji tankolás, mivel a rendőrségi benzintendert kapkodva írták ki, és vissza is kellett azt rögtön vonni. "Kik a felelősek ezért?" - tette fel a kérdést a fideszes politikus.

Tovább...
 
Fideszes politikusokkal találkoztak... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 04.

ImageDr. Cser-Palkovics András, dr. Gógl Árpád, Dr. Balogh Ibolya, Vargha Tamás, Dienesné Fluch Györgyi, Brájer Éva, Róth Péter, Horváth-Miklós Csaba, Gyóni András... s többek között Pelczné Gáll Ildikó is várta a Malom Házba azokat a jobboldali érzetű embereket, akik egy agapé keretében kívántak elbeszélgetni velük Magyarország - azon belül is Székesfehérvár - gazdasági-erkölcsi helyzetéről, a politikai visszásságokról, vagy csak szerették volna személyesen is megismerni e politikusokat...

Tovább...
 
Ajándék naptár Fazekas Krisztinától Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 04.

ImageÚjévi ajándékot kínálunk most Olvasóinknak egy profi fényképésznek is beillő amatőr fotós, Fazekas Krisztina segítségével. Az említett hölgy ugyanis elkészített egy 2010-es évre szóló naptárkollekciót eddigi képanyagairól. A fotónyomtatási formátum letölthető a http://www.mediafire.com/?mo0wkznymt2  címről „errearra 2010 naptar. zip” néven.

Tovább...
 
Le kell zárni a Gyurcsány-Bajnai-korszakot! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 04.

Image"A Bajnai-kormány csak mélyítette Magyarország válságát. Emiatt 2010-ben a magyar emberek többsége életének még nehezebbé válására számít, és a gazdasági elemzők előrejelzései is nagyon borúlátóak. Az MSZP-kormány megszorításokkal akarta kezelni a válságot, de a gazdasági visszaesés emiatt csak nagyobb lett, nem is beszélve a rekord-magasságba emelkedő munkanélküliségről. A Bajnai-kormány ráadásul a 2010-es évet is adóemelésekkel és áremelésekkel kezdte. Vagyis még több terhet raknak az emberekre, miközben a korrupt szocialisták a közpénzek, a nemzeti vagyon utolsó maradékait lopják el."

Tovább...
 
Ki legyen az Év Rendőre? Nyomtatás E-mail
Írta: Felhívás   
2010. január 03.

ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése „Év Rendőre” díjat alapított. A díj azon személy munkájának elismerésére szolgál, aki: - Székesfehérvár Városi Rendőrkapitányság hivatásos állományában teljesít szolgálatot, - huzamosabb ideje tartós és kiemelkedő munkát végez, - helytállásával a város polgáraiban a rendőrség tekintélyét és a rendőrségbe vetett bizalmat erősíti, - életvitele, magánélete a rendőri hivatáshoz méltó.

Tovább...
 
Újévi fogadalmak - ahogy még eddig soha... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 03.

Image- ezzel a címmel tart előadást Antal Valéria bionom hatóanyag elemző- és mesterkozmetikus január 5-én (kedden), 18 órakor a Szent István Művelődési Házban. A programot az Életmód Klub szervezi azzal a céllal, hogy átfogó képet nyújtsanak a mai, modern, civilizált világ és az ember kapcsolatáról, azon belül is az egészség és életmód összefonódásáról, visszásságairól. Az estre a belépés most is ingyenes!

 
Január végéig érvényesek még a tavalyi parkolóbérletek Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. január 03.

ImageA 2009-es évre váltott parkoló bérletek 2010 január 31-ig érvényesek Székesfehérváron. A lakossági bérlet 625 helyett 700 forintba kerül majd idén, a Belváros kivételével minden zónába érvényes bérletet pedig 83000 forintért lehet váltani egy évre. Ha valaki céges autóval szeretne lakása előtt parkolni megteheti, azonban igazolnia kell, hogy ő használja az autót.

Tovább...
 
Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves olvasónknak! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 01.
 
Szilveszterezz Székesfehérváron! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 31.

ImageTérzenével kezdődik a Szilveszteri mulatság Székesfehérváron, az év utolsó napján. Ezt követik a Vokálpatrióták, majd az Irigy Hónaljmirigy műsora. A programban szerepel még Feke Pál, Tűzijáték - és persze a hagyományos utcabál sem maradhat el.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1691 1692 1693 1694 1695 1696 1697 1698 1699 1700 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18635 - 18645 / 20402